Overnatning i Blåvand

Overnatningsmulighederne er mange i Blåvand. Vælg mellem sommerhus, ferielejlighed, motel og hotel – eller måske indkvartering på Danmarks eneste 6-stjernede camping –  alt sammen tæt på både shopping og spisesteder.

book dit sommerhus til overnatning i blåvand her

Feriebolig

Blåvand er ikke uden grund en af Danmarks mest populære feriedestinationer. Og ferie i sommerhus tiltrækker mange, uanset om man er på familie-, venne- eller parferie. Her er plads til både feriestemning og fordybelse.

I Blåvand  finder du alt fra små nostalgiske feriehuse  til store sommerhuse med den vildeste luksus beregnet på  flere generationer eller vennegrupper.

Mange sommerhuse lejes ud også uden for højsæsonen. Blåvand er en helårsdestination, hvilket  betyder, at butiks- og restaurationsliv holder åbent stort set hele året.

Se mere her
feriecentre er perfekt for familier til overnatning i blåvand

Feriecenter & Camping

For mange er indbegrebet af ferie lig med campinglivet. Her er der både en hyggelig stemning og mulighed for adspredelse.

I Blåvand tilbyder Hvidbjerg Strand Feriecenter også hytteleje. Som gæst på campingpladsen er der automatisk adgang til de mange spændende faciliteter.

I Ho tilbyder feriecenteret lejligheder i forskellige størrelser, og også her er der automatisk adgang til stedets mange faciliteter.

Se mere her
hyggelige moteller og smukke hoteller til overnatning i blåvand

Hotel, Motel & Værelser

Midt i Blåvand by ligger det hyggelige Motel Garni, hvor der kan lejes ferielejligheder af varierende størrelse.

Meget tæt på stranden og havet ved Hvidbjerg Strand ligger det luksuriøse Hvidbjerg Strandhotel, der tilbyder lækre ferielejligheder med adgang til ferieresortets øvrige faciliteter og den tilknyttede restaurant Høfde 4.

.

Se mere her