Aktiv ferie i Blåvand

Blåvand indbyder i høj grad til aktiv ferie. I Blåvand er der oplevelser for enhver smag. Du kan vælge mellem de mange forskellige aktiviteter eller udforske byens og omegnens mange attraktioner og seværdigheder.  I sommerperioden står de guidede aktiviteter nærmest i kø, men der er også rig mulighed for selv at arrangere de oplevelser, man synes bedst om. Nedenfor kan du finde inspiration til en aktiv ferie i Blåvand og omegn for både dig selv og din familie.

Aktiviteter

Som gæst i Blåvand har du mulighed for at vælge mellem et væld af aktiviteter.

Under fanen sport & velvære kan du bl.a. læse nærmere om sportsevents, cykel- og vandreruter, golf, minigolf og bowling. Også om lystfiskeri, wellness, badelande og rideture.

Natur- og kulturformidling er også en af de mange aktiviteter, man kan nyde godt af både som barn og voksen. Her kædes formidling sammen med oplevelser og aktivitet. Tjek også aktivitetskalenderen for de mange tilbud.

Børnene kan også få en skøn og aktiv ferie i Blåvand, da en del aktiviteter er målrettet netop til børn. Derfor har de fået en rubrik for sig selv, der hedder ‘mest for børn’.

Se mere her

Attraktioner

Attraktioner og seværdigheder er der nok af i Blåvand og omegn. Det gælder bare om at vælge.

Blåvand byder bl.a. på Blåvand Fyr, Tirpitzmuseet og Blåvand Zoo. Omegnen og regionen har mange museer og oplevelsescentre, som er nærmere beskrevet nedenfor.

Se mere her

Events

Aktiv ferie er også at besøge og deltage i de  events, der foregår på stedet. Events og begivenheder i Blåvand og nærmeste omegn finder sted det meste af året. Der er events næsten hele året rundt. Her er de inddelt efter årstiderne.

Om foråret gælder det især fødevare- og kunstevents.

Om sommeren er der hver uge markeder og torveunderholdning på programmet. Midt i august kan man besøge Esbjerg Festuge. Den sidste weekend i august er altid øremærket Ho Fåremarked. Sportseventen X-terra Vestkysten finder sted i september.

Efteråret byder på rav- og krondyrfestival. I lige årstal kan man opleve kunsteventen Wadden Tide og kunsthåndværkermarkedet i Janderup.

Se mere her