Aktiv ferie i Blåvand

Blåvand indbyder til afslapning, men også til aktiv ferie. I Blåvand er der oplevelser for enhver smag. Vælg mellem de mange forskellige aktiviteter eller udforsk byens og omegnens mange attraktioner og seværdigheder.  I sommerperioden står de guidede aktiviteter nærmest i kø, men der er også rig mulighed for selv at arrangere de oplevelser, man synes bedst om. Nedenfor kan du finde inspiration til en aktiv ferie i Blåvand og omegn for både dig selv og din familie.

afhold aktiv ferie i blåvand

Aktiviteter

Som gæst i Blåvand er det muligt at vælge mellem et væld af aktiviteter.

Under fanen aktiviteter for børn og voksne kan du bl.a. læse nærmere om sportsevents, cykel- og vandreruter, golf og minigolf , lystfiskeri, wellness, badelande , rideture og kreative aktiviteter.

Natur- og kulturformidling   er et af de mange tilbud til børn og voksne, der udbydes i Blåvand. Her kædes formidling sammen med oplevelser og aktivitet. Tjek også aktivitetskalenderen for de mange tilbud.

Se mere her
Der er mange muligheder for en aktiv ferie i blåvand

Attraktioner

Attraktioner og seværdigheder er der nok af i Blåvand og omegn. Det gælder bare om at vælge.

Blåvand byder bl.a. på Blåvand Fyr, Tirpitzmuseet og Blåvand Zoo. Omegnen og regionen har mange museer og oplevelsescentre, som er nærmere beskrevet nedenfor.

Se mere her
afhold en dejlig aktiv ferie i blåvand

Events

Aktiv ferie kan også være at deltage i de  events, der foregår på stedet. Events og begivenheder i Blåvand og nærmeste omegn finder sted det meste af året. Her er de inddelt efter årstiderne.

Om foråret gælder det især fødevare- og kunstevents.

Om sommeren er der hver uge markeder og torveunderholdning på programmet. Midt i august kan man besøge Esbjerg Festuge. Den sidste weekend i august er altid øremærket Ho Fåremarked. Sportseventen X-terra Vestkysten finder sted i september.

Efteråret byder på rav- og krondyrfestival. Hvert 3.år kan man opleve kunsteventen Wadden Tide og hvert 2.år kunsthåndværkermarkedet i Janderup.

Se mere her