Efterår i Blåvand

Efteråret har meldt sin ankomst – og med det er der også skruet ned for de arrangerede aktiviteter i Blåvand.

Dog byder efterårsferien (uge 42) på masser af aktiviteter for hele familien. Tjek aktivitetskalenderen.

Børnene kan lave deres egne græskar og deltage i spøgelsesjagt i områdets bunkers. De kan også være med til ringmærkning af fugle eller være kreative i Naturpark Vesterhavets naturuge. Her er der mulighed for at være med til at dekorere en kopi af fyret i sandet ved Blåvandshuk fyr – dekorere egen træmåge eller slibe rav. Og Blåvand Zoo har åbent hele året.

Pansermuseet i Oksbøl arrangerer opvisning af kampvogne m.v.

Ture ud i naturen for hele familien er også en del af programmet i efterårsferien. Her kan man komme på guidede traveture og både svampe – og krondyrssafari. Vil du selv finde svampe, så læs den korte guide her.

Og ellers er der som altid rig mulighed for masser af dejlige ture på egen hånd i den fantastiske natur, der omgiver Blåvand. I byen kan shopping-genet blive luftet, og byens spisesteder står klar med et varieret udbud af mad og drikke.

Der er også rig mulighed for at dyrke den kulturelle og oplevelsesmæssige side under ferien i Blåvand. Besøg f.eks Tirpitz-museet eller det nyåbnede Flugt.  Der er også masser af spændende oplevelser, hvis man bevæger sig  lidt længere ud i omegnen.

Tjek menuen  på hjemmesiden og bliv klog på dine mange muligheder.

PS: Ved du at efterårsferien tidligere blev kaldt kartoffelferie? – få forklaringen her