Efteråret banker så småt på

Traditionen tro er den første efterårsmåned i kalenderåret fyldt med masser af spændende og tilbagevendende arrangementer i Blåvand og omegn.

Læs nærmere om de enkelte arrangementer i aktivitetskalenderen

Vadden Tide

Wadden Tide er allerede i fuld gang. Festivalen varer fra 32.8 til 29.9.

De deltagende kunstnere i 2019 er udpeget fra lande, som følger den Østatlantiske trækrute – en rute, der forbinder fuglenes vinterkvarter mod syd med yngleområderne i nord. Der er gratis rundvisninger hver lørdag i september kl. 14.

Læs mere om Wadden Tide her

Tårnkoncerter i Blåvand Fyr.

Anne Römer fra Turistinformationen i Blåvand har arrangeret en række intimkoncerter i Blåvand Fyr i perioden med udstillingen Wadden Tide. De foregår hver torsdag aften kl. 19 – 20. Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle princippet, der gælder.

Følg programmet i aktivitetskalenderen

Svampeuge

Svampesæsonen er i fuld gang på denne tid af året. Der er officiel svampeuge i uge 37: 9 – 15 september.

I løbet af ugen er der gratis guide ture i Blåvands omegn. Der er også gourmetoplevelser med svampe på menukortet på udvalgte restauranter.

Læs mere om arrangementerne her.

Krondyrfestival

I perioden 16-21 september er der mange arrangementer, hvor man kan komme med guidede ture ud til krondyrenes tilholdssteder. Man kommer helt tæt på dyrene, og det er netop nu, de er i brunst. Nogle af turene inkluderer også tilberedning og smagning af krondyrkød.

Læs mere om turene i aktivitetskalenderen, og bemærk, at der er tilmeldingsfrist et par dage før turenes afholdelse.

Ravfestival i Vejers

Ravfestivalen i Vejers finder sted d. 27 – 29 september. Programmet er endnu ikke offentliggjort, men vil kunne ses i aktivitetskalenderen, når der kommer oplysninger herom.

Følg også med her

 

Efterårsferie

 

Uge 42 er det efterårsferie og traditionen tro, er der en del arrangementer i Blåvand og nærmeste omegn i løbet af ugen. Tjek aktivitetskalenderen for arrangementer. Bl.a. kan nævnes Naturparkugen, hvor der d. 15.10 vil være fokus på Blåvand.